najciekawsze artykuły o turystyce w sieci

Danie główne dla osoby towarzyszącej za 1 zł w prestiżowych warszawskich restauracjach?

TuWypoczniesz.pl.
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Danie główne dla osoby towarzyszącej za 1 zł w prestiżowych warszawskich restauracjach?

W tej pięknie wydanej książce, która na rynku ukaże się 12 grudnia, opisanych jest 100 renomowanych warszawskich restauracji wraz z ilustracjami pokazującymi ich wnętrza oraz proponowane dania. Przy każdej z nich znajdują się po trzy kupony rabatowe – łącznie 300.

Zasady korzystania z tego nowatorskiego systemu rabatowego są bardzo proste. Wystarczy wraz z zamówieniem rachunku wręczyć kelnerowi Go Bon oraz okazać Kartę zamieszczoną w przewodniku.

Z bonów do restauracji opisanych w przewodniku mogą skorzystać nie tylko pary. To także świetne rozwiązanie dla osób lubiących jadać w ciekawych miejscach w większym gronie, zarówno jeśli chodzi o spotkania rodzinne czy też bardziej formalne - biznesowe. 1 zł za główne danie w restauracji opisanej w przewodniku zapłaci bowiem każda 2-ga, 4-ta oraz 6-ta osoba.

Przewodnik podzielony jest na trzy części: złotą, srebrną i brązową - w zależności od cen proponowanych przez restauratorów dań. Książka kosztuje 199 zł. Koszt tego zakupu zwraca się niezwykle szybko – już po wykorzystaniu zaledwie 2 Go Bonów ze złotej puli czy 4 ze średniej półki cenowej. Gdyby wykorzystać wszystkie bony zamieszczone w książce, to okazałoby się, że posiadacz przewodnika zyskałby nawet ponad 20 tys. złotych oszczędności.

Czy wiesz, że...

  1. Zabierasz przewodnik GoOut lub tylko wyrwany GoBon ze sobą do wybranej restauracji.
  2. Zabierasz też przynajmniej jedną osobę towarzyszącą.
  3. Przed zamówieniem rachunku przekazujesz kelnerowi GoBon danej restauracji i pokazujesz kartę GoOut.
  4. Za jedno równowarte lub tańsze z dwóch, dwa z czterech lub trzy z sześciu zamówionych dań zapłacisz tylko 1 zł za każde z nich.

Korzystanie z przewodnika i jego systemu rabatowego pozwoli więc nie tylko obniżyć wydatki na restauracje. Ułatwi także podjąć decyzję o wyborze wyjątkowego miejsca, w którym można będzie poznać nowe smaki oraz spędzić czas w niebanalnym wnętrzu, z niepowtarzalną atmosferą.

Przewodnik Go Out wspiera Maciej Nowak, wieloletni recenzent polskich restauracji i felietonista Gazety Wyborczej, znawca i smakosz, a także juror telewizyjnego programu Top Chef.

Jak twierdzi, jadanie poza domem to nie tylko sposób na smakowanie dobrych potraw, ale także element stylu życia, łączący dobry smak z estetyką wnętrz, kunsztem szefa kuchni i fachowością obsługi. Maciej Nowak od lat wskazuje konsumentom te miejsca, w których warto jadać i spędzać miło czas. Poprzez swoje recenzje przyczynia się do poprawy jakości polskich restauracji.

- To już druga edycja warszawskiego przewodnika, z którego jesteśmy bardzo dumni. Nie kończymy jednak na tym. Wiemy, że osoby z innych polskich miast chciałyby również w swoim otoczeniu móc korzystać z dobrodziejstw podobnego wydawnictwa. Dlatego pracujemy nad tym, aby warszawska edycja miała swoje odpowiedniki w innych dużych miastach w Polsce. Pochlebne opinie na temat edycji 2014 utwierdziły nas w przekonaniu, że Go Out to trafiony pomysł. Edycja 2015 zawiera jeszcze lepsze restauracje. System rabatowy sprawdza się wyśmienicie. Daje olbrzymie korzyści użytkownikom, a jednocześnie jest satysfakcjonujący dla restauratorów. Cieszę się, że kolejna edycja Go Out ukazuje się jeszcze przed Świętami. Mam nadzieję, że Go Out Warszawa 2015 znajdzie się pod niejedną choinką, a w konsekwencji nasi użytkownicy będą jeszcze chętniej jadać w restauracjach – podsumowuje Marcin Biernacki, wydawca przewodnika Go Out.

Źródło: InfoWire.pl

Tags: gastronomia

Znajdź nas na Facebooku